Lugn fredagkväll

Det var ett tag sedan jag hade en sådan, men så blev det ikväll!
Har nyss kollat på Saw IV med Natalie, vi åt lite godis osv med. Den var helt okej och helt sjukt äcklig, haha, jag satt och åt under tiden med. Eeeew..

Fastän jag varit hemma sjuk idag och sovit till 14 så är jag trött o ska gå och sova nu. Tror att jag ska träna imorron vid elva. Well well, sov sött alla!


Du har:
[x] björn borg
[x] johan lindeberg
[x] cheap monday
[x] frank dandy
[x] dator på rummet
[ ] telefon på rummet
[x] en kamera
[ ] en videokamera
[x] din familj har en bil
[ ] din familj har fler än ett hus
[x] mobil
[x] månads- /vecko-peng - studiestöd
totalt: 9

Du använder dagligen:
[x] dyr parfym (som kostar minst 300)
[ ] märkeskläder
[x] märkes skor
[x] dyrt smink
[x] dyrplatt- /locktång
[ ] dina syskons kläder
[ ] dina ärvade kläder från någon i släkten
[x] internet
toltat: 5

Dina föräldrar betalar:
[x] bussresa (när jag tappat bort mitt busskort haha!)
[x] fika på stan (sundays!)
[x] dina kläder (ibland)
[ ] ditt smink
[x] din platt- / locktång
[x] internet kostnaden
[x] din cykel
[ ] accesoarer
[x] pengar till mobilen
[x] rengöring till kropp
toltat: 8

Du har fler än:
[x] 10par skor
[x] 2par tjocktröjor
[ ] 5par jeans
[x] 3par olika mascaror
[x] 10par kompisar
[x] så många t-shirtar att du aldrig behöver gå i smutsig sådan
[x] 300kr
[x] 10par filmer
[ ] du har haft fler än 5mobiler
[ ] 35st i din släkt
[x] du har mindre än 5 som har dött i din släkt
toltat: 8

Du säger ofta:
[x] whatever
[x] oh my god!
[x] damn
[x] cutie
[ ] sweetie
[x] nehe
[x] sure
toltat: 6

TOTALT: 36

1-22 = ghettokid
23-29 = normal
30-37 = bortskämd unge
38-49 = överklass-snobb

Haha, där ser man mamma ;)

Torsdag kväll var det ja

Idag slutade jag som tidigare nämnt 11:15, sen åkte jag till mammas jobb, blev skjutsad hem och...somnade! Direkt! Vaknade sen vid 18:30 nån gång, väldigt produktiv dag med andra ord...haha. Men imorron är det fredag igen och jag är så glad för det!

Funderar på att gå och fråga om APU-plats på A6 imorron, står mellan 3 stycken jag vill vara hos; MQ, Gant eller Boomerang. Väääärt. Dock så säger den lata delen av mig att jag borde vara hos mamma så att jag bara kan komma och gå som jag vill, men vi får väl se... Ska fråga iallafall, så får vi se hur det blir! To be continued...

Att göra-lista för helgen och kommande vecka:
[ ] Faktiskt försöka arbeta på matten (imorron)
[ ] Fråga om APU-plats
[ ] Städa mitt rum (nu ser det förjävligt ut igen, mig kan man alltid lita på!)
[ ] Träna (imorron + söndag + 3 ggr nästa vecka)
[ ] Plugga inför Antiken-provet
[ ] Göra tidningen
[ ] Åka till pappa (nästa fredag)


Sunshine

Oh vad skönt det är ute!
Vi har TEMA: Redaktionen nu men jag måste typ göra det hemma för här kan jag inte koncentrera mig. Thony springer runt och skriker på tyska nu, haha, han är föööör söööööt. Lite skillnad mot andra lärare, haha! Fogelberg och Jocke sitter och pratar asfult med, undra på att man inte kan jobba? Klassen är för rolig. Som tidigare nämnt.

Igårkväll var det fest hos Frasse, det var kul osv och vi kom hem hyfsat tidigt, bra jobbat haha. Vi var väl en 15-16 pers, kul att det finns fler än jag som ställer upp en vardag!

Efter denna lektionen slutar jag, jag ska inte vara med och simma. Såååå, då åker jag till mamms eller nåt, kanske är dags att ta en promenad i Bankeryd? :DD

XO

Snejana Onopka

Skola nu, naturkunskap, det är inte roligt så jag tänkte bjuda på en bildspecial på min favoritmodell alla kategorier, Snejana Onopka! Så enjoy, eller nåt. Puss på er!

Ps. Ikväll är det klassfest, mamma, maila mig när du ser det här! Puss! Ds.




Skönaste känslan i världen!

Hej babes,
har kommit hem ifrån träningen nu, det var sjukt jobbigt iochmed att jag inte tränat sen innan lovet, men såååå värt. Älskar känslan man får efteråt av fysisk ansträngning, endorfinkick som bara den! Nu ska jag bada, med musik i bakgrunden och en ansiktsmask på. Grrr vad skönt!

Imorron är det onsdag = slutar 11:15, tänker nog gå på ett spinningpass vid 12, sen håller det på i 45 min. Sen blir det till att åka hem och plugga, jag måste verkligen.

XO!


Snart är det lördag igen

Yo!
Rast nu, är lite piggare idag, kan ju glädja dig kära mamma att jag jobbade på lektionen idag! På mediekunskapen gjorde jag färdigt en asjobbig uppgift, så nu är jag på G ordentligt alltså.. Synd att det snart kommer en polis då, blä. Jag gillar inte poliser, men hey, det är ju till tidningen. Efter skolan sticker jag och Natalie ner till Friskis och Svettis och tränar, det blev inget igår för att det blev lite krångel med skjuts etc.. Så vi kör idag istället! 55 min spinning! Svett! Wooho.




Ahaha, jag dör, han är sååååå ful! <3

Hur mycket brat är du?

(från Schultzans blogg,)

image8


Hahaha...
hur många poäng fick du?

Bring the noise!



Sköna låten!


Hej!
Ligger i sängen since x antal timmar tillbaka, så extremt trött idag fortfarande. Måste varit en trevlig syn på bussen, jag satt och typ somnade mot fönstret och hade mig hela tiden, tråkigt nog så satt det en snygging mittemot mig, haha! Inte ens det höll mig vaken! Oj oj oj.

Nu väntar jag på att mamms ska komma hem och skjutsa mig till Friskis och Svettis, blir lite spinning, sen måste jag plugga lite ikväll med.. Blä.

Puss!

Jag är trött, Karin är jobbig

Usch, jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv! Inte på länge iallafall...
Vi har webbdesign nu och håller på med html-kodning, och just nu känns det verkligen som om jag valt fel linje.. Jag är totally inte intresserad av datorer längre och vill inte jobba med media. Hade det inte varit för att jag går i VÄRLDENS BÄSTA KLASS så hade jag lätt bytt till Samhäll.. gah. Vet inte alls hur jag ska göra.

Efter den här lektionen ska vi egentligen ha svenska, men Helena är sjuk så det blir nog till att åka hem och sova. Ikväll vid sju blir det träning, om jag orkar dvs.. Nu ska jag försöka koncentrera mig, eller vem försöker jag lura? Det finns ingen möjlighet. Men snart har vi rast! Puss!



Söndag, typisk söndag

Väldigt snabbt inlägg för nu måste jag sminka mig lite och sen ska vi ner på Johans och fika!
Puss!

Strömavbrott
Hej!
Usch, igår gick min och Natalies planerade mysfredag med film & marängswiss åt helvete för att det blev strömavbrott...En anledning av många till att inte bo på landet, folks! Men det blev rätt mysigt ändå, vi käkade pizza och sånt med mamma och Hasse ackompanjerade av tända ljus, haha.

Ikväll blir det iallafall fest, lite synd att vi missade den igår bara, Fogelberg hade ju varit värd att träffa igår, efter vad jag hört?

Nu ska jag duscha och käka, sen drar vi till Vivvi!
Puss på er!


image6

Ola jag Frasse Natalie, älsklingar

Thank god it's friday!

Äntligen fredag!
Idag har vi först engelska (yay!) och sedan matte, så det blir ju en skön dag och så..Matten brukar ändå inte bli så mycket gjort, haha. Sen ska jag och Natalie ta bussen hem och sedan är det heeelg! Woo.

Idag lyckades jag ta mig upp redan 06:45, rätt duktigt om jag får säga det själv! Sen låg jag och lyssnade lite på musik, tills jag gick upp och gjorde mig klar och åt frukost. Så ja, nu fick jag tillochmed tid över för en gångs skull...grattis till mig. Igår var jag och mamma och handlade på Österängen, (lite läskigt mycket ghetto över det stället) men själva affären är ju stor och rolig osv iallafall.. Kändes som om vi handlade upp hela affären, sen åkte vi hem igen och passade på att kolla på huset med, åååh vad det är fiiiiiint.

Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska vi åka!
Puss och godmorgon!



image4

Jag köpte en ryssmössa igår också, haha. Impuls! Jag älskar den!

Utlandsresa i sommar :)

Hej!
Nu sitter jag på mammas jobb, på hennes dator, och är jättehungrig. Åkte hit efter skolan, för att hon och jag ska åka och storhandla sen ;) Så nu har jag nog en ny läsare med, välkommen mamsen!

Idag hade vi först datorkunskap, dvs. assegt, fick inte mycket gjort alls. Sen blev det håltimme, som vi spenderade med spännande saker såsom en tävling i hur många vindruvor vi kunde få in i munnen (jag och Natalie körde) - jag slog Natalie med 15 mot hennes 8 ;) Hahaha. Sen kom jag, Lisa, Julia, Elin, Natalie och Carro överens om en resa till Sunny Beach, Bulgarien, i slutet av sommaren. Augusti närmare bestämt, typ vid skolstarten nån gång? Ska bli så sjukt skönt, bara sola och bada hela dagarna.

Efter vårt långa hål så hade vi idrott, jag och tjejerna hade dock misstagit oss på vecka så vi hade med oss badkläder iställer för idrottskläder (hrrrm..) och fick i uppdrag av våra käre lärare A. att gå runt rocksjön, Ola var med också. Det var askallt, och när vi till slut kom tillbaka så var Ola täckt i dun och jag med, till hälften iaf! Dagens..

Sen jag kom hit så har jag varit med och kollat när mamma och Mimmi opererat en katt med en sjukt äcklig böld på halsen, när de tryckte igenom en slang så att det bara skvätte blod så sa jag "Herregud" och gick därifrån..De bara skrattade åt mig. Jag tror inte att jag är nåt veterinärmaterial alltså ;)

Nu gick mamms ut för en sista rök, sen ska vi plocka ihop och sticka iväg och handla! Ska försöka tvinga mamma att vi ska åka förbi mitt kära hus o kolla på det by night med.
Puss på er!

Thursday morning

Har ganska nyligen kommit till skolan, träffade Klahriboy utanför med så jag kunde säga grattis! Nu ser det ut som vanligt i klassrummet på morgonen; alla är mer eller mindre  tysta och sitter och grejar med sina datorer. Jag och Irena diskuterar Sims 2-spel som Carro ska ha med sig - räddningen för alla tråkiga lektioner/håltimmar, exempelvis den vi har idag på 3 h mellan datakunskapen och idrotten.

Idag måste jag nog jobba med tidningen med, men...jag vill inte...så det blir nog Sims. Haha!
Puss på er! Godmorgon!


Nobody gets me like you

Aah, bättre humör nu efter timtals av tv-tittande, såg typ fyra program på raken på MTV med Natalie och Magda, haha. De bästa tjejerna som finns i hela världen, min syster och min bästa vän. Grr. Går inte av för hackor, alltså! Pluggandet vart det dock sämre med, men...man kan inte lyckas jämt ;)

Allt ang. skolan känns så sjukt skönt nu, snart har vi påsklov, sen har vi två veckors prao. Sen är det fan sommarlov, haha. Optimist.com, jag vet ;) Men jag har seriösa vårkänslor nu! Inte just idag kanske, men hey det måste vara grått ibland med. Snart ligger vi ändå på Vätterstranden med ett gäng kompisar och bättrar på brännan, mmh jag längtar!

Nu ska jag bara lyssna på musik och ta det lugnt, sen blir det till att sova.
Puss på er!

Usch för den här dagen!

Usch, världens drygaste dag ungefär.. Känner att ingenting har blivit som jag velat ha det, och jag är inte på toppenhumör direkt. Tänkte försöka göra något nyttigt resten av dagen och plugga - det kan ju inte direkt bli värre, haha. Jag vill sååå flytta, jag vill vara färdig med den jävla tidningen vi gör i skolan och jag vill ha ett bättre jobb. Bläää.

XO

Saker jag vill ha just nu:

Och nej, haha, jag tänker inte bli nån modebloggare (HAHA, Natalie), men det är ändå min blogg och då skriver jag om grejer jag gillar - dvs materiella saker också.

Nu har jag pluggat duktigt i typ en timme så jag tycker att jag förtjänar att sluta. Duschen coming up!



image3
1&2 American Apparel, 3 Calvin Klein

Tisdagar är sega

Nu sitter jag här i min jättestora Timbaland-t shirt (H&M's Fashion Against Aids..) och tänker snart plugga lite, hör och häpna! JB är ju inte världens pluggigaste skola direkt, men nu känner jag att jag pratat bort alldeles för mycket tid och inte fått nåt gjort på hur länge som helst.. Så det är nog dags att visa lite engagemang! Haha. Well, mitt rum är städat och fint iallafall så nåt fick jag åtminstone gjort igår.

Idag efter skolan så missade jag som vanligt min buss, så jag tog 26an till mamma i Bankeryd (hon har sin klinik där), o passade på att sola. 23 min för 78 spänn, det är fan inte jättebilligt :/ Men värt, nu känner jag mig lite smått som en ny människa! Har målat om naglarna o sånt smått med, gör faktiskt mycket för humöret, ytlig 4 life.

Nu ska jag plugga, sen duscha. Imorron måste jag träna eller jobba, beror helt på om det finns några arbetstider! Annars blir det Friskis och Svettis. Yaaay.

Puss på er!


Sitter i skolan

Jag sitter i skolan just nu, vår lektion börjar snart, det kommer en fältarbetare som vi ska typ intervjua. (Fältarbetare = no-lifer som springer runt på stan och sätter dit ungdomar). Jag är inte direkt jättepeppad. Pratade nyss med mamma med, vi kanske ska fika och kolla på huset i mitt hjärta efter skolan haha. Alltså jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om nu, har typ 0.1% energi, bara lyssnar på Simon, Fogel, Hoang, Dennis och Jocke som spelar dota och kallar varann för roliga grejer :)

Mmmah jag har ju min Cola Zero iallfall, love it. Nu ska jag försöka koncentrera mig lite igen, Karin är på kasst humör idag så det är väl bäst att vara tyst! Skriver mer ikväll!

Puss!


image2

Jag, Natalie, Elin <3

Varumärkeskontrollen

Har man inget annat att göra sååå,
snott från STUREPLAN.SE

KLÄDER

Skor: Vagabond
Sneakers: Fred Perry el. Adidas
Jeans: Pour
T-shirt: (Varierande)
Underkläder: Hanky Panky el. Calvin Klein 

ACCESSOARER


Väska: Friis & Company
Plånbok: Vintage Gucci, haha.
Solglasögon: Sletna Ray Ban-copies är allt jag äger nu
Klocka: Använder inte klocka för tillfället 

TEKNIK

TV: LG
Stereo: That's what I use my laptop for! Måste köpa ny.
Mobiltelefon: Sony Ericsson
Mp3: Ipod Touch
Dator: Intel

BADRUM

Tandkräm: Colgate
Tvål: Rosebud
Parfym: Burberry
Medicin: -
Vitamin: Inte utöver frukt
Huvudvärkstablett: Alvedon

MAT OCH DRYCK

Flaskvatten: Evian 
Bröd: (Helst inte) Annars Polarbröd
Glass: Ben & Jerrys Cookie Dough 

HEMMA

Säng: IKEA 
Espressomaskin: Har ingen aning om vad märket heter, Nespresso tror jag?
Kylskåp: No idea här, seriöst 

FÄRDMEDEL

Bil: Saab Aero nånting
Taxibolag: -
Cykel: -

ÖVRIGT


Frisörsalong: Jag klipper mig i princip alltid på olika ställen.
Bank: Swebank
Bensinstation: Statoil

Min älskling Björn,

Glömde ju, måste fan lägga ut det här med, han är bäst just nu: Björn Gustavsson!
Gör melodifestivalen very very värd att kolla på.





Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
när du fnissar som en liten flicka.
När man känner nått man Can't deny,
When the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bort blåst och försvunnen,
när Simba återvänder i lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?

Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut!
Det har egentligen inte hit att höra,
det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk,
jag var kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt, vad är mod, what is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me, no more.

Jag vill flytta!

Ny blogg, ny början!

Idag var även första skoldagen efter ett väldigt slappt och väldigt skönt lov. Kändes okej faktiskt, inte alls samma skolångest som när jag gick på Junedal. Faktiskt. JB är en aaaaning slappare, inget ont om kära gamla Junedal men på vissa fronter föredrar jag John Bauer... Första lektionen fick jag verkligen kämpa för att inte somna dock, trots att jag somnade vid tio igår. På rasten satt vi tillochmed ute, sjukt skönt var det, soligt och rätt varmt, frös inte ens nämnvärt utan jacka. Fick ju lyssna på Elviras och Elins vidriga sång med, de sämsta jag hört typ <3

Känner att jag måste börja skärpa mig i skolan nu, ligger efter med en hel del och jobbar i princip aldrig som jag ska på lektionerna. Min klass är för bra helt enkelt, skyller på det! Alldeles för roligt folk att prata med. Nån gång ska jag rycka upp mig, (typ denna veckan nån gång?) och då jävlar haha! Hade fått MVG och sjukt bra omdöme på två nyrättade engelskaarbeten iallafall. Tack Elin, makes me haaaaappy.

På hemmafronten måste jag också skärpa mig, mitt rum ser ut som Hiroshima version -08. Jag orkar verkligen inte städa, jag har blivit hur slapp som helst under lovet... Ska försöka ta itu med det med, men idag är det tveksamt...Eller? Skulle gärna hinna med att kolla lite på tv med mamma och Hasse med, gamlingarna går väl snart och lägger sig! Haha, ne de är för söta bägge två.

Just det, vi kollar ju faktiskt efter hus nu med! Jag har fan hittat mitt drömhus, på Bymarken ligger det, är stort vitt och jättefräääscht. Har soldäck och grejer med, jag är såååld. Visning på söndag! Hoppas att mamma och alla andra tycker om det lika mycket som jag, haha.

Sorry för all text, hade en del att avverka! ;)


image1

Audrey Hepburn hade ett rådjur som husdjur, jag vill också!

Nu ska jag duscha, tvätta håret, måla naglarna och sen försöka skärpa mig och städa mitt rum - måste ju försöka fräscha upp mig efter lovet, behövs verkligen. Hej!

RSS 2.0