Gräv bort Skåne

image43

I still love you, my czech pie!

She's far too good looking to do the cooking

Aloha!

Japp, jag är fortfarande sämst på att uppdatera, inga ändringar på den fronten inte.. Just nu är jag relativt nyvaken och sitter och käkar blåbär. Om en timme blir vi upphämtade av min kusin och farbror och ska gå på hockey och heja på kära Brynäs mot Malmö.

Saknar er allihopa där hemma, men jag kommer ju hem om en vecka och lite mer, så no harm done! :)
Pusss!

Pour some sugar on meee!

Jag är inne i världens skönaste endorfinkick nu, har för en stund sedan varit ute och sprungit 8,5 kilometer, på rätt bra tid med så jag är jääättenöjd.. Sen har tagit en kall dusch (det skönaste som finns i det läget) och ska strax åka iväg och hyra film. Det får bli skräck ikväll, i'm in the mood!

Nu när jag är här uppe i norrlandet så är jag, som tidigare nämnt, kass på att uppdatera. Men det är bra att ni tjatar, speciellt då mamma, min V.I.P-läsare ;) Ska försöka skärpa mig, men det finns inte allt för mycket att skriva om. Idag har jag varit ut och hälsat på mormor, storhandlat och ja..sprungit. Och såklart sjungit i bilen med pappa, ashögt, varje dag! Haha, är helt hes varenda morgon. Så allt rullar på..

Dagens missöde var väl dock min springklädsel, hahha. Tur för mig att jag inte träffade nån jag känner, hade pappas mössa och pappas jacka (till saken hör att pappa är 190-nånting lång, tillochmed jag är för alldeles för kort för hans kläder). Sen hade jag ju världens fulaste underställ på mig med, som också är pappas, men sjukt elastiskt så det passar typ...alla. Iallafall så hade jag fått på mig det, skrattat åt det ett tag osv. Sen skulle jag ta av mig det och ta på mig träningsbh osv., och upptäcker att dragkedjan som man drar från rumpan hela vägen upp till nacken är trasig... FAN, tänker man då ungefär. Fick ju tredubbel cellskräck i den jävla tvångströjeimitationen, så jag gick runt med panik och funderade på att klippa upp skiten, tills jag kom på den strålande idén att sätta en säkerhetsnål i själva dragkedjegrejen - och lyckades ta mig ur. Hahaha.

Förlåt för den långa texten, men jag var ju tvungen att ta igen lite förlorad tid..
Puss på er, snart blir det vår ska vi se

Jag lever här uppe!

Jag är bara dålig på att uppdatera.

Har nyss ätit nudlar, mina ständiga följeslagare på den kulinariska vägen, haha. Nu ska jag duscha och tvätta håret, vid tio över fem blir jag upphämtad och sen är det ut på restaurang för släktmiddag och för att fira mormor som fyller 70 snart. Hoppas att allt är bra med er där hemma!

Puss!

It's friday bitches!

Kom hit till Sandviken igår vid 7 ungefär, sen käkade jag och pappa tacos och kollade på tv, slappt och bra haha. Nu har det kommit mer snö, which makes me a bit sad, jag hatar snö av hela mitt hjärta. Har aldrig längtat såhär mycket till sommaren, ever! Den har alla förutsättningar för att bli bäst hittills med. ;)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, except for middag hos farmor & farfar vid fyra. Lax, min favvo, wooho.

Nu ska jag nog släpa min lata rumpa ut på promenad, puss på er!

Nu åker jag!

Om cirkus en halvtimme åker jag till pappa, blir borta i två veckor. I'll miss u all!

Uppdaterar dock där, är ju ändå inte så duktig på det these days..
XO, happy easter!


Tisdag

Ola förstör för mig när jag spelar Frets on fire, Ola ska för evigt brinna i skärselden. :)
But I love him anyways! prrrr /Ola.

Idag har vi mediekunskap, not very amusing just nu. Jag orkar inte skriva något heller, ville bara göra en liten uppdatering! Puss!


Idag var det vinter igen

image42

Helgen

Fredag
var en väldans efterlängtad dag, helgen har nog aldrig känts så ljuvlig typ. Engelskan pratades mest bort, matten likaså...Självklart. Sen stack vi ner på stan och mötte Lo, Anton, Utas, Pauline, Philip, (hoppas att jag inte glömt nån?) och köpte present till Vivvi. Lyckades även shoppa en parfym till mig själv, har nu officiellt återgått till min gamla älskade Gucci <3. Sen käkade jag och Natalie borta vid cigarren nånstans, och sen blev vi hämtade. Sålde min moppe, sen ringde Ola.. Efter lite förberedelser, och högt spelande av Arablåten aka Frasses bönesång så skjutsade mamma oss ner till Juneporten, sen tog vi bussen ut till ghettot/Ljungarum. Där var vi hos Ola ihop med Simme och Anton en stund, sen åkte vi till Ekhagen (där festen var).

Resten av kvällen var minst sagt körig, så jag tror vi stannar där ;) Kom hem runt två-tiden och satt och pratade med världens finaste mamma en timme eller två, sen var det sängdags!

Lördagen
började vi med en pizza, dagen efter-mat äger. Sen handlade jag och Natalie och mamma en hel massa mat till våran trerättersmiddag på kvällen, var hur gott och mysigt som helst, sen kollade vi på Melodifestivalen och alla tyckte olika om allt som vanligt. Alla var iallafall hyfsat överens i slutet om att Charlotte var värdig att vinna.

Idag
vaknade jag vid halv tre ungefär, vädret var underbart. Så jag och Natalie gick ut och gick en rätt lång promenad, hur jävla skönt som helst. När jag kom tillbaka käkade jag frukost och kollade på film, sen åkte vi in till stan. Väl hemma igen så satte jag i nya högtalare i min lilla dator, och sedan dess är jag fast här...

That's pretty much it!

:(((((

I'm the next step
Waiting in the wings
I'm an animal
trapped in your hot car
I am all the days
that you choose to ignore

You are all I need
You're all I need
I'm in the middle of your picture
Lying in the leaves

I am a moth
who just wants to share your light
I'm just an insect trying
to get out of the night
I am still with you
because there are no others

You are all I need
You're all I need..

Mina älsklingar

Gymmet idag på idrotten, träningsvärken imorron lär bli skööön. Jag älskar träningsvärk, verkligen, då känner man att man lever verkligen! Att man har presterat, haha. När jag kom hem så somnade jag på sekunden och vaknade 22:30, inte så jättebra där...Lär ju inte kunna sova inatt. Måste ställa om min dygnsrytm nu, eller nej, för efter nästa vecka är det TRE VECKORS CHILL. Ååh vad jag längtar. Måste dock göra klart tidningen nästa vecka, så jag får lägga i en överväxel.

Idag fick jag mitt lönebesked med, fick 2000 mer än förväntat så jag klagar verkligen inte!!

Kolla på filmen i det här inlägget, Fogel och Dennis bl.a., ååh, blir man inte glad av att se dom? ;) Älskade idioter.
http://kassidy.blogg.se/1205399454_sluta_tjata.html
Elviras blogg

Puss på er!


Igårkväll

Jag hade tråkigt igårkväll så jag fotade mig själv, haha. Peppar för idag ju, på håltimmen ska vi hänga i fotostudion :)

image38image39

Congratulations love!

Pete Doherty, 29

image37


   

Always look on the bright side..

Nu är jag mycket mycket gladare!

Ola och alla andra gjorde mig som vanligt glad efter ett tag, bästa klassen som alltid.. Tog bussen hem vid 12:40 och när jag kom hem så hann jag knappt lägga mig innan jag somnade, så det var nog det som var felet. Nu väntar jag på mat, funderar på om jag kanske borde jobba lite med tidningen.. Klart jag BORDE, men snarare om jag ORKAR! Haha. Imorron måste jag nog gå ner till SYV'n och prata om vilka ämnen jag ska läsa till för att bli behörig till juristlinjen.

Puss!

Shitty day

Okej, den här dagen är rätt bedrövlig, jag vet inte riktigt varför men jag är på sjukt dåligt humör och inte ens Ola kan göra mig gladare. Iallafall så har vi Naturkunskap, Ekologi, och det är helt okej. Vi har fått plantera en varsin blomma, min och Natalies blev sjukt bra!

Nu har vi rast och Johanna gjorde mig faktiskt lite mer happy. Lilla gullet! Förresten, mamma, jag kommer till dig på jobbet idag för jag slutar 11:15.

Fem praliner är fler än fyra,

...right, Daniel?
På sena rasten idag var jag, Daniel och Natalie på A6, jag skulle köpa strumpbyxor och hon skulle köpa take away-té. Vid det stället där de säljer té säljer de även praliner, vilket jag och Daniel lyckades haka upp oss på...Tror att Natalie skämdes lite över oss, vi är hennes två idioter, hahaha.

Iallafall, underbar dag, träffade Carro på bussen hem också! Busschauffören körde förbi vår hållplats så att vi vart tvungna att åka med till Habo, galet. På vägen lyckades jag även prata om Carros ex, sen typ åttan eller nåt, problemet var bara att han satt bakom mig, det märkte vi då vi hoppade av vid samma station ;) Vi höll på att kvävas av skratt.. Har saknat dig Carroou!


Shopping of the day;

 
1. Tygväska från Boomerang, nya skolväskan haha. Hatar JB-ryggsäcken!
2. Stor, slapp, skön tröja i världens mysigaste material, också Boomerang. (Dålig bild I know!)
+ 2 par strumpbyxor, ett par blekrosa och ett par svarta.


Sagoprinsar och sol

Idag är det jättefint väder, Simon är tillbaka och snart är det lunch! Och jag ska shoppa!
Superbravismo dag.



    

1. Jag och Natalie,
2. Jag,
3. Johanna,
4. Simpan,
5. Min älskling Ola!!

Hemma igen

Nu är jag back home, det har varit en jättemysig helg, min familj är världens bästa.

Nu har jag nyss ätit förrätt (bröd m. avocadoröra och räkor) och...nu, ropade mamma att det är dags för varmrätt, (entrecôte med klyftpotatis och bearnaisesås, le club de intresé) haha. Imorron är det måndag igen och jag måste försöka jobba i skolan, men Simon är ju tillbaka och det är ljuvligt! :D Plus att jag vill övningsköra i veckan, taggad som bara den nu, körkort vore ju inte helt fel...

Mamma ropade igen, gotta go!
Puss på er!

Hejdå!

Nu åker jag till pappa, får se om det blir några updates där.

Festa åt mig med i helgen,
XO!

Schulmans - yay or not so yay?

Okej, nu kommer ett väldigt serri inlägg här... Haha. Flertalet av de gulliga brydarna i min klass tycks hata både Alex, Calle och Katrin Schulman, och jag kan till viss del förstå varför - de beter sig omoget, de är väldigt arroganta, de gör det mesta på en väldigt "låg" nivå...MEN, det är det som är själva grejen med dem, according to me.

Don't get me wrong, jag säger inte att någon har fel nu, humor är en väldigt individuell grej. Själv kan jag tycka att Katrin är en smula överskattad, hon känns mest lite wannabe, vissa grejer hon skriver är enbart för att provocera, utan någon som helst finess... Men hon har absolut ljuspunkter hon med; hon står för allt jantelagen inte stå för - hon snackar skit om de hon hatar, hon tänker högt om sig själv, hon vill inte ha barn, villa och volvo och hon super konstant trots att hon är över trettio. Dessutom har Stureplan i sig, Katrins main hang-out, alltid varit en pain in the ass för den genomsnittlige svennen. Å andra sidan så driver hon en egen PR-firma, och precis som Alex och Calle så är den sidan man ser av henne i bloggen en IMAGE. Självklart så är hon inte lika freakad i verkliga livet som hon utger sig för att vara...businessmind, peeps, businessmind! Provocerande grejer säljer.

Även Alex och Calles nya blogg går ut på att provocera och att väcka känslor: antingen så hatar man dom eller så älskar man dom. En grej som ingen kan ta ifrån dom är dock att de är grymma på det de gör - att tjäna pengar på jävelskap. Och vore inte det det perfekta jobbet så säg? Precis som Blondinbella så är de tillräckligt kontroversiella för att kunna leva på det de skriver. De är entreprenörer av idag, och jag tycker att de är värda en stor eloge för det..


Men alla kan inte tycka samma sak, so I rest my case! :)

Natti!


http://www.vf.se/DDWebb/templates/Blog/Blog.aspx?id=8314 Alex & Calle Schulman
http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/katrin/ Katrin Schulman
(http://www.blondinbella.se Blondinbella)


Smygreklam

http://lundinochlinuws.blogg.se bra killar

That's about it för idag, imorron åker jag till papi så sakna mig inte för mkt i helgen!
Puss!

Release, i'm outta control no doubt about it

Idag har jag varit duktig och sprungit runt på A6 och delat ut CV:n, bra jobbat Mickan! De som lät bäst var nog Kicks, Scorett, Boomerang och The body shop...så vi får väl se. Tänkte gå ner till stan sedan och fråga på lite fler ställen, så nåt blir det säkert..

Iallafall, mamma, om du läser detta, jag tar 26an till dig sen! Puss.




Timbaland ft Justin Timberlake - Release <3
 

God morgon!

Träningen igår var rätt kul, men jobbig, precis som den ska vara..så idag har jag ont i både armar, mage och ben! Somnade typ direkt när jag kom hem också, dvs vid nio. Så idag är jag för en gångs skull utvilad, pigg och inte sur på morgonen. Haha, grattis till er som går i min klass! ;)

Jag sitter mellan Natalie och Ola som vanligt, Natalie är också på bra humör och kollar på Aladdin, Ola spelar och är tyst också glad nu.. Great day coming up, puss!


Måndag var det ja

Jag blev på bättre humör efter lunchen! Världens gulligaste Elin lånade ut pengar till mig så vi fettade oss med kycklingtallrik på Majoren, mmm. Ingen klockren lösning men ack så effektiv! Efter att vi hade käkat gick vi tillbaks till le klassrum och pluggade lite i sista minuten på antikens Grekland (Sv), men det var rätt lugnt för min del då jag kunde nästan allt..sen hade vi provet ja och det gick fint! Det enda jag missade var ett ord som jag glömde..

Efter skolan åkte jag och Natalie ner till stan för att ta bussen hem, träffade Lundin och några till med! Inte igår direkt ;) Vi satt och satt och satt, Östra centrum började kännas lite hemtrevligt...Bussen blev en, två, fem, tio minuter sen och där nånstans började vi undra vart fan den tagit vägen? Well, den kom aldrig, förklaring needed..Så vi tog 26:an till mammas jobb, sen skjutsade hon oss hem och direkt ner till Friskis där vi tränade 85 minuter skivstång/spin, haha imorron kommer jag ju knappt kunna röra mig alltså...

Såå. Den enda planen jag har för kvällen är att sova tidigt, och den enda plan jag har för imorgon är att sola. Och köpa minst en bok på bokrean, jag har sett ut en haha.. Jag är officiellt sämst på att hålla i pengar.

XO

Dagens...

DAGENS VILL HA: chokladmilkshake, mer tid att sova & en ny väska
DAGENS KLÄDSEL: svart kjol med hög midja + MQ-top + tjocka strumpbyxor
DAGENS SMINK: mascara
DAGENS FRISYR: förjävlig (vaknade alldeles för sent imorse, hade lagt mig med blött hår)
DAGENS LÅT: ingen, so far..
DAGENS PLANER: göra prov, åka hem och sova och sedan träna spinning ikväll
DAGENS SAKNAD: pappa! men jag åker ju dit på fredag
DAGENS DUMMASTE: jag kan inte spela i skolan
DAGENS SJUKA: fryser och har ont i huvudet + ögonen, minns typ inte när jag var 100% pigg senast?
DAGENS DROG: -
DAGENS ROLIGASTE: tror seriöst inte att jag har skrattat idag, sjukt 
DAGENS FAVORIT: ola!
DAGENS KÖP: jag har inga pengar med mig
DAGENS GODIS: -
DAGENS HUMÖR: trött, lame, oengagerad
DAGENS ORD: -

återkommer efter lunchen, gissar på bättre prognos då. då får ni ett längre och mer seriöst inlägg, haha.

Samson


RSS 2.0